Maak kennis met InSZicht.

Het platform voor handhavers, gemaakt met handhavers.

Onze missie.

InSZicht is het platform voor digitaal handhaven. Wij verbinden vakinhoudelijke kennis met techniek.

Wij geloven in de kracht van nieuwe technieken. Door deze te koppelen met kennis uit het werkveld kunnen we werkprocessen die helpen bij preventie, toezien en handhaven optimaliseren.
Onze visie.

Met InSZicht willen wij samen met partners een standaard voor toezicht neerzetten binnen het sociaal domein.

Wij geloven in co-creatie. Gemeenten beschikken over vakinhoudelijke kennis van preventie, toezicht en handhavingsprocessen. Wij beschikken over IT kennis. Door deze kennis bij elkaar te brengen kunnen wij een platform maken waar professionals binnen het sociaal domein hun kennis kunnen delen. Samen ontwikkelen wij een nieuwe standaard voor toezicht en handhaving binnen het sociaal domein.

Maak kennis met het team van InSZicht.

Tjeerd

Product Consultant

Maarten

Product Specialist

Mitchel

Product Consultant

Tjeerd

Product Consultant

Maarten

Product Specialist

Mitchel

Product Consultant

Voor iedereen die handhaaft en toeziet.

InSZicht is het platform voor digitale preventie, toezicht en handhaving. Iedereen die in de dagelijkse praktijk te maken krijgt met handhaving kan werken met InSZicht. Van sociaal rechercheurs bij gemeenten, tot handhavers bij grote instanties.
  • Handhavers
  • Rechercheurs
  • Toezichthouders

Van participatiewet naar preventie, toezicht en handhaving.

2006 .

Digitale dossiers
Hoe kan je makkelijk dossiers binnen de participatiewet digitaliseren? Vanuit die vraag zijn wij in 2014 begonnen met het ontwikkelen van InSZicht. Dankzij de eerste applicatie die wij bouwden, hadden sociaal rechercheurs in het veld altijd beschikking tot dossiers van belanghebbenden tijdens fraudeonderzoeken.

2006 .

Samen ontwikkelen
We stonden niet stil. In een paar jaar tijd is InSZicht doorontwikkeld tot een volwaardig platform voor handhaving op de participatiewet. Dit doen wij niet alleen, maar samen met de sociaal rechercheurs die dagelijks in het veld met de applicatie werken. Tijdens gebruikersbijeenkomsten kregen we waardevolle feedback die we hebben gebruikt voor verbetering van de applicatie.

2006 .

Nieuwe mogelijkheden
Dankzij de input van gebruikers hebben we InSZicht kunnen verbeteren. Stap voor stap hebben we de webportal, de iPad applicatie en de Waarnemingen App kunnen uitbreiden met kennis uit het veld. Zo hebben we InSZicht voor de Participatiewet kunnen ontwikkelen tot een volwaardig platform voor digitale fraudeonderzoeken.

Heden.

Preventie, toezicht en handhaving
Het sociaal domein is meer dan de Participatiewet. Dankzij de nieuwe app voor Windows 10 is InSZicht geschikt voor preventie, toezicht en handhaving binnen de Wmo en de Jeugdwet. Iedere instantie die handhaaft of toeziet kan werken met InSZicht.

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.