Vier de zomer met Maxdoro

Vier de zomer met Maxdoro

Binnenkort is het zover: de InSZicht Zomersessie! Een leerzame en interactieve bijeenkomst voor handhavers en consulenten binnen het Sociaal Domein, met een zomers tintje. Tijdens de InSZicht Zomersessie inspireren we u met de nieuwste digitale ontwikkelingen op het gebied van (preventief) handhaven, waaronder de handhaving kennisbank en handhaven aan ‘de poort’. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn.

InSZicht zomersessie

Datum: donderdag 12 juli 2018

Tijd: 14:30 – 16:30

Waar: Amersfoort (locatie volgt na aanmelding)

Programma

14:30 Ontvangst met zomerdrankje, kennismaken

15:00 Interactieve presentatie:

Wat is InSZicht?

InSZicht kennisbank

InSZicht bij ‘de poort’

16:00 App uitproberen, netwerken en zomerse borrel

16:30 Einde

Interactie en van elkaar leren

In de InSZicht Zomersessie staan ‘interactie’ en ‘leren van elkaar’ centraal. We besteden ruimschoots aandacht aan de InSZicht huisbezoek app en de InSZicht kennisbank. Ook presenteren we het compleet nieuwe onderdeel: InSZicht bij ‘de poort’: een handige en bruikbare tool voor casemanagers bij de behandeling en beoordeling van uitkeringsaanvragen. Er zullen zowel ervaringsdeskundigen Wmo als deskundigen Participatiewet aanwezig zijn.

Na de presentatie proosten we op de zomer! Er is ruimte om de app en nieuwe functionaliteiten uit te proberen, vragen te stellen en te netwerken. Het belooft een aangename middag te worden vol waardevolle kennis in een ongedwongen sfeer.

Aanmelden

Deelname is kosteloos, u dient zich alleen aan te melden. Stuur een e-mail naar marieke.arendsen@maxdoro.nl met daarin uw naam, organisatie en telefoonnummer. Neemt u collega’s mee? Geef dan in dezelfde mail ook graag hun gegevens op. U ontvangt aansluitend hierop zo snel mogelijk een bevestigingsmail.

Wij kijken uit naar uw komst!

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.