InSZicht aanwezig op Congres Handhaving en Naleving

Met onze cloud softwareproducten zijn we bij Maxdoro altijd vooruitstrevend geweest. Door ons te verdiepen in de werkzaamheden en bedrijfsprocessen van organisaties zijn we in staat om een meerwaarde te zijn voor onze gebruikers. Met gebruiksvriendelijke en innoverende softwareapplicaties weten wij keer op keer procesoptimalisaties te realiseren.

De handhavingsapplicatie InSZicht is hier een mooi voorbeeld van. Met deze software hebben handhavers en sociaal rechercheurs een mooie tool in handen die hen helpt bij fraudeonderzoeken.

“Door het gebruik van de InSZicht app zijn onze Sociaal Rechercheurs en Handhavers Fraudebestrijding beter in staat gesprekken en huisbezoeken efficiënt, juridisch juist en sneller af te ronden.” – Gemeente Tilburg

Om als business partner voor onze klanten vooruitstrevend, innovatief en competitief te blijven zijn wij altijd opzoek naar nieuwe technieken. Een techniek die naadloos aansluit op deze visie is Robotic Process Automation (RPA). Met RPA koppelen we onze producten aan andere systemen. Hiermee zetten we de volgende stap op het gebied van procesoptimalisatie. Dit is te realiseren door het feit dat RPA non-intrusive is, waardoor het een nieuwe connectiviteitslaag vormt op bestaande applicaties.

Hiermee realiseren wij een koppelvlak zonder dat een lokale ICT-afdeling hier resources voor vrij hoeft te maken.

RPA in InSZicht

Op dit moment werken wij aan een nieuwe release van InSZicht: Connect. Met InSZicht Connect realiseren wij een koppelvlak waarmee de backend-systemen van onze klanten en de InSZicht applicaties kunnen communiceren. Zo hoeven bijvoorbeeld persoonsgegevens niet meer handmatig te worden overgetypt, wat de kans op foutmarges verkleind.

Gezien de aard van de gegevens die worden verhandeld binnen een handhavingsonderzoek is het cruciaal om zorgvuldig om te gaan met deze persoonlijke informatie.

Ben jij op zoek naar een koppeling tussen jouw systemen, een software robot om jouw team te versterken of nieuwsgierig naar wat RPA voor jouw organisatie kan betekenen? Ben je een developer die met RPA wil werken? Neem dan contact met ons op. We gaan graag het gesprek met jou aan.

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.