Nieuwe release voor InSZicht iPad app

De iPad applicatie van InSZicht heeft een update gehad. De app is compatible gemaakt voor iOS 13. Ook is het dashboard van de applicatie volledig vernieuwd.

Het zal InSZicht gebruikers direct opvallen wanneer zij voor de eerste keer inloggen in de vernieuwde iPad app van het platform: de wijze waarop alle beschikbare informatie en opties worden getoond heeft een nieuwe look and feel gekregen.

Wat is er dan allemaal veranderd? De persoonlijke informatie voor de gebruiker is strakker vormgegeven. Ook is er meer ruimte gemaakt voor een overzicht van de laatste concepten waar de gebruiker aan heeft gewerkt. Tot slot is het mogelijk om de landkaart bij ‘in de buurt’ te vergroten, zodat je nog meer informatie over dossiers in de buurt kan vinden.

Verbeterde privacy bij dossiers

InSZicht wordt samen met zijn gebruikers doorontwikkeld. Dat is ook in deze nieuwe release terug te zien. Zo is de privacy van belanghebbenden vergroot. Het dossier van een belanghebbende kan nu voor honderd procent getoond worden op het scherm. Daardoor is de lijst met andere dossiers binnen een project niet meer zichtbaar. Een handige nieuwe feature wanneer de gebruiker een belanghebbende iets in zijn persoonlijke dossier wil laten zien op de iPad.

Zelf aan de slag met InSZicht

Naast een aantal visuele veranderingen, is ook de synchronisatie van de app verbeterd. De update van de iPad app wordt de komende periode uitgerold bij alle InSZicht gebruikers.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van InSZicht binnen jouw gemeente? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs voor een demo, waarbij we je laten kennismaken met het volledige InSZicht platform. Voor het maken van een afspraak kan je een mail sturen of bellen naar 033 462 77 07.

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.