Maxdoro lanceert nieuwe Waarnemingen App voor InSZicht

Nieuwe Waarnemingen App

De Waarnemingen App van InSZicht is vernieuwd. Met de app kunnen gebruikers van InSZicht op een nieuwe manier bewijsmateriaal verzamelen tijdens inspectierondes van fraudeonderzoeken.

In de vernieuwde Waarnemingen App kunnen handhavers en sociaal rechercheurs via een overzichtelijke landkaart alle openstaande fraudeonderzoeken in een opslag zien. Dit zijn de locaties waarvan het adres is bekend is in het dossier van de belanghebbende. Zo weet de handhaver in het veld precies wat de locaties zijn van alle belanghebbenden waar een onderzoek naar wordt verricht. Alle waarnemingen die met de app zijn gemaakt, worden automatisch gesynchroniseerd met de bijbehorende dossiers in InSZicht. In de waarneming kunnen afbeeldingen en foto’s worden toegevoegd. Het is ook mogelijk om deze te bewerken, bijvoorbeeld door een gedeelte van de foto te blurren of te omcirkelen.

Samenwerken met gebruikers

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het realiseren van de app. Na een intensieve try-out periode, waarbij we InSZicht gebruikers een bètaversie van de app hebben laten testen, hebben we de app beschikbaar gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de app samen met handhavers in het veld konden ontwikkelen. Iedereen die hierbij een bijdrage heeft geleverd willen we daarvoor hartelijk bedanken. De Waarnemingen App is te downloaden via de App Store van Apple of Play Store van Google. Alleen gebruikers met een InSZicht account kunnen werken met de app.

Zelf aan de slag met InSZicht

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van InSZicht binnen jouw gemeente? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs voor een demo, waarbij we je laten kennismaken met het volledige InSZicht platform. Voor het maken van een afspraak kan je een mail sturen of bellen naar 033 462 77 07.

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.