Maak Kennis met Incontrol.

InSZicht is een product van Maxdoro. Naast InSZIcht heeft Maxdoro ook Incontrol ontwikkeld. Dit platform is de volgende stap bij het digitaliseren van formulieren..

Met Incontrol digitaliseer je eenvoudig formulieren. Deze kun je vervolgens invullen met de app voor smartphone en tablet. Op die manier kunnen organisaties eenvoudig hun dagelijkse werkprocessen efficiënter, veiliger en inzichtelijker maken.

Form Builder

De digitale formulieren kunnen zelf worden gebouwd met de Form Builder. Dankzij de keuze uit meer dan 40 elementen is ieder denkbaar formulier te digitaliseren. Zo is Incontrol niet alleen geschikt voor Inspecties, audits en keuringen, maar ook voor het digitaliseren van de werkinstructies, logboekregistraties, werkbonnen, declaraties en checklists.

Direct aan de slag.

Naast dat het mogelijk is om zelf formulieren te bouwen, beschikt Incontrol ook over een uitgebreide Template Store. Hier zijn standaardformulieren te vinden die toegevoegd kunnen worden  aan de eigen omgeving. Zo kan je direct aan de slag met digitaliseren van je eigen processen. We hebben standaardformulieren beschikbaar voor verschillende branches, zoals vastgoed, installatietechniek of het lab.

Krachtige functies.

Het platform van Incontrol bestaat uit meer dan alleen een Form Builder en de apps. Het platform beschikt over een aantal krachtige functionaliteiten. Zo kan je een volledige workflow creëren door formulieren te koppelen als Taak in een agenda van een medewerker of door vanuit formulieren tickets in te schieten met Cases. Het is ook mogelijk om met de API-koppeling Incontrol te koppelen met andere systemen. Zo kan je verzamelde data met de formulieren van Incontrol, direct laten doorsturen naar andere systemen binnen uw organisatie.

Prijzen en pakketten.

Incontrol is de eerste 30 dagen gratis te gebruiken. Daarna zijn er drie verschillende pakketten: Basic, Professional of Premium. Ook bieden we een Enterprise-pakket, dit is een alles-in-een-oplossing waarbij het hele platform in een keer wordt gekocht.

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.