15 maart: lancering InSZicht kennisbank voor uniform, digitaal handhaven.

InSZicht kennisbank

Op donderdag 15 maart lanceert Maxdoro de InSZicht kennisbank voor uniform, digitaal handhaven. Tevens houden we een interactieve presentatie over InSZicht. Tijdens deze middag zijn er diverse gemeenten aanwezig die uniform en digitaal handhaven binnen het sociaal domein (Wmo – PGB – Jeugdzorg) hoog in het vaandel hebben staan.

Programma

14:30 Ontvangst met koffie en thee, kennismaken

15:00 Interactieve presentatie

    • Wat is InSZicht?
    • Lancering InSZicht kennisbank
    • Live demonstratie

16:00 App uitproberen, netwerken &amp borrel

16:30 Einde

Live demonstratie

Tijdens de live demonstratie besteden we ruimschoots aandacht aan de InSZicht app en de nieuwe kennisbank. Om u een goed beeld te geven laten we zien hoe onder andere de gemeente Tilburg werkt met InSZicht. Na de presentatie kunt u, onder het genot van een drankje, de app uitproberen en vragen stellen. Ook ontvangt u een praktische toelichting. Verder is er natuurlijk tijd om te netwerken en (ervaringsdeskundige) collega’s uit andere gemeenten te spreken over het gebruik InSZicht en over uniform, digitaal handhaven.

Aanmelden

Deelname is kosteloos, u dient zich alleen aan te melden. Stuur een e-mail naar marieke.arendsen@maxdoro.nl met daarin uw naam, organisatie en telefoonnummer. Neemt u collega’s mee? Dan ontvangen wij in dezelfde mail ook graag hun gegevens. U ontvangt aansluitend hierop zo snel mogelijk een bevestigingsmail.

Wij kijken uit naar uw komst!

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.