Kom naar de Gebruikersdag op 19 maart.

Bij InSZicht hebben we als missie om een platform te realiseren voor digitale handhaving. Dit doen we door onze kennis van techniek te verbinden met vakinhoudelijke kennis. Samen met de mensen die met onze applicatie werken, willen we een standaard neerzetten voor toezicht binnen het sociaal domein.

Om deze verbintenis te realiseren, organiseren we op 19 maart 2020 de InSZicht Gebruikersdag. Deze dag is speciaal voor iedere handhaver, sociaal rechercheur of toezichthouder die met de applicatie werkt.

Direct online aanmelden voor de Gebruikersdag!
Het programma van de Gebruikersdag

12:00 uur – Ontvangst met koffie, thee en kleine lunch

12:45 uur – Welkomstwoord

13:00 uur – Terugblik ontwikkelingen InSZicht 2019

14:00 uur – Interactief: Wat moet er op de roadmap van InSZicht komen? (formulieren / eindrapportages / features)

15:30 uur – Afsluitende borrel

Wat is nieuw?

Het is op dit moment een hot topic: hoe moeten gemeenten toezicht houden en toezien op de Wmo om zorgfraude tegen te gaan? Tijdens de Gebruikersdag gaan we met elkaar in gesprek over dit en andere onderwerpen. Hierbij staan met name de handhavingsprocessen centraal.

Tijdens de gebruikersdag willen we je ook laten kennismaken met een aantal nieuwe producten. Zo is er de nieuwe app voor de Wmo, die compleet is uitgerust met formulieren die helpen bij het toezicht en toezien van zorggelden.

Hoe gaan we verder?

Het belangrijkste onderdeel van de Gebruikersdag is de doorontwikkeling van InSZicht. Tijdens een interactieve sessie willen we met onze gebruikers in gesprek over de toekomst van InSZicht. Welke formulieren moeten er toegevoegd worden? Ontbreken er eindrapportages? Moeten er nieuwe features ontwikkeld worden?

Bezoek het InSZicht Experience Center

De Gebruikersdag vindt plaats in het vernieuwde InSZicht Experience Center in Amersfoort. Al onze InSZicht partners ontvangen binnenkort een uitnodiging om hierbij aanwezig te zijn. Daarin zal ook het programma bekend worden gemaakt.

De dag is exclusief voor gebruikers van InSZicht. Ben je dit nog niet? Maar wil je wel graag kennismaken met het platform? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We komen graag bij je langs om je meer te vertellen over het platform.

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.