InSZicht verwelkomt gemeente Heerenveen als nieuwste gebruiker.

De gemeente Heerenveen is de nieuwste gebruiker van het handhavingsplatform InSZicht. Het is de tweede gemeente in de provincie Friesland die gaat handhaven met het platform.

In de gemeente Heerenveen wonen ruim 50.000 inwoners. De gemeente bestaat uit de plaats Heerenveen en twintig kernen, waaronder Akkrum, Jubbega, Oranjewoud en Nes. 

Bij InSZicht zijn we blij dat de gemeente Heerenveen zich aansluit bij de community. Met het platform kunnen de handhavingsprofessionals digitaal toezien en handhaven op de Participatiewet. Huisbezoeken, veldonderzoeken en onderzoeksgesprekken worden volledig digitaal uitgevoerd met de apps van InSZicht voor iPad en smartphone. Zo wordt van de belanghebbende partij een digitaal dossier opgebouwd, dat volledig is voorzien van een juridische waarborging.

Handhavingsstandaard voor het sociaal domein

Door vakinhoudelijke kennis te verbinden met onze uitgebreide kennis van techniek heeft InSZicht zich de laatste jaren kunnen ontwikkelen. We hebben als doel om samen met onze partners een standaard neer te zetten binnen het sociaal domein.

Deze samenwerking heeft geleid tot een sterk platform voor de handhaving op de Participatiewet. Recent zijn daar processen voor het toezicht en toezien op de Wmo en de Jeugdwet aan toegevoegd.

Training

Binnenkort wordt InSZicht geïmplementeerd bij de gemeente Heerenveen. De sociaal rechercheurs, toezichthouders en handhavers zullen dan eerst een training krijgen waarbij ze het volledige platform leren kennen. Daarna kunnen ze direct van start met de applicatie.

We wensen de gemeente Heerenveen veel plezier met het gebruik van InSZicht.

Zelf aan de slag met InSZicht

Ben je net als de gemeente Heerenveen geïnteresseerd om processen rondom preventie, toezien en handhaving van de Participatiewet, Wmo of Jeugdwet te digitaliseren? Plan dan direct een online afspraak met een van onze experts.

Blijf op de hoogte van InSZicht.

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.