InSZicht verbindt vakkennis met techniek

InSZicht

Maxdoro is continu bezig met het doorontwikkelen van InSZicht: de mobiele oplossing voor handhavers en huisbezoekers in het sociaal domein. Dat doen wij samen met gemeenten, gebruikers en vakspecialisten. Om continuïteit en vakkennis in de organisatie te borgen heeft Maxdoro onlangs het InSZicht team uitgebreid met een ware vakspecialist: Navin Paragsingh.

Navin is lange tijd werkzaam geweest als juridisch specialist op het gebied van handhaving in het Sociaal Domein waar hij met name onderzoek verrichtte naar bijstandsfraude. Bij Maxdoro gaat hij aan de slag als Product Consultant Handhaving. In dit bericht deelt Navin zijn visie op mobiele oplossingen voor het opsporen en herstellen van fraude.

Tijdens mijn werkzaamheden heb ik mogen ervaren dat het gebruik van slimme mobiele oplossingen onontbeerlijk is om goede resultaten te halen. Deze zorgen namelijk voor efficiency en verhogen de slagkracht. Het terugdringen van fraude met overheidsgelden vergroot ook het draagvlak in de samenleving voor het verstrekken van deze gelden.

“Techniek moet altijd verbonden zijn aan vakkennis”

In het ontwikkelen van nieuwe mobiele oplossingen is het belangrijk oog te houden voor de praktijk en zaken waar de handhaver mee te maken krijgt. Ik ben van mening dat ik met mijn ervaring op het gebied van handhaving een waardevolle bijdrage kan leveren aan het ontwikkelen van nieuwe, slimme mobiele oplossingen en een verbindende factor kan zijn met de dagelijkse praktijk van de (preventief) handhaver.

Navin Paragsingh

Wij wensen Navin veel succes in zijn nieuwe functie en kijken vol vertrouwen uit naar een kwalitatieve doorontwikkeling van InSZicht.

Kennismaken?

Schud Navin de hand tijdens de InSZicht Zomersessie! Tijdens deze leerzame dag inspireren we u met de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitaal handhaven. Naast Navin ontmoet u ook andere handhavers en consulenten uit het Sociaal Domein. Doel: interactie en leren van elkaar in een zomerse setting!

InSZicht zomersessie

Datum: donderdag 12 juli 2018

Tijd: 14:30 – 16:30

Waar: Amersfoort (locatie volgt na aanmelding)

Aanmelden

Deelname is kosteloos, u dient zich alleen aan te melden. Stuur een e-mail naar marieke.arendsen@maxdoro.nl met daarin uw naam, organisatie en telefoonnummer. Neemt u collega’s mee? Verwerk dan in dezelfde mail ook graag hun gegevens. U ontvangt aansluitend hierop zo snel mogelijk een bevestigingsmail.

Wij kijken uit naar uw komst!

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.