InSZicht is nu 100% AVG Compliant

AVG

De Europese General Data Protection Regulation (AVG) is een wetgeving die al van kracht is maar met ingang van 25 mei 2018 ook daadwerkelijk gehandhaafd zal worden. Het doel van de AVG is om personen te beschermen en duidelijke richtlijnen te scheppen voor organisaties die persoonlijke gegevens verwerken. De AVG waarborgt dat persoonlijke gegevens zorgvuldig worden verwerkt, niet worden misbruikt en niet langer bewaard worden dan nodig is.

AVG en InSZicht

Binnen InSZicht worden persoonsgegevens en elke actie rondom deze privacy gevoelige gegevens gelogd. Dit logboek van acties, ondernomen door gebruikers met betrekking tot de bewerking, verwerking, het downloaden en mailen van persoonsgegevens, vormt de basis voor de AVG. Deze loginformatie is nodig om te voldoen aan de AVG en heeft betrekking tot het transparant maken van persoonsgegevens voor data portabiliteit en gegevenswisselingverzoeken. Om deze loginformatie toegankelijk te maken, hebben we een AVG monitor ontwikkeld waarmee u snel op de hoogte bent van de bewerkingen en u weet welke data, door wie en wanneer is opgevraagd. Onze AVG monitor is vanaf nu standaard aanwezig in de InSZicht applicatie.

InSZicht stimuleert efficiënt samenwerken en bespaart veel tijd.

InSZicht is Proud Product of Maxdoro. Op de website van InSZicht vindt u extra informatie over InSZicht.

Wilt u meer weten, een kennismaking of demo? Neem dan gerust contact met ons op via 033 462 77 07 of mail naar info@maxdoro.nl.

Wij komen graag bij u langs!

InSZicht in de praktijk

Het klinkt allemaal wat vooruitstrevend, maar hoe werkt dit proces nu in de praktijk? Handhaving onderzoeken worden in de InSZicht app, op een mobiele device naar keuze, online geopend. In de app staan de vragenlijsten, geladen met persoonlijke data, klaar voor het bezoek. Tijdens een bezoek worden de vragenlijsten moeiteloos, snel en offline doorlopen in de app. Ook kan men op de tablet digitaal een handtekening zetten. Na afronding van het bezoek wordt, via de beveiligde online omgeving, alle data ge-upload naar de database. In een frauderapport worden onder andere het gespreksverslag en het formulier huisbezoek gemakkelijk en eenvoudig ingevoegd.

Meer weten over InSZicht?

Bezoek dan de interactieve presentatie van InSZicht op donderdag 15 maart 2018. Tijd: ontvangst 14:30 | aanvang 15:00 Locatie: Maxdoro Café: Vanadiumweg 11L | 3812 PX Amersfoort.

In een live demonstratie wordt tijdens deze presentatie ruimschoots aandacht besteed aan de app. Na de presentatie kunt u, onder het genot van een drankje, de app uitproberen en vragen stellen. Ook ontvangt u een praktische toelichting. Verder is er natuurlijk tijd om te netwerken en ervaren collega’s te spreken die al gebruik maken van InSZicht.

Aanmelden

Deelname is kosteloos, u dient zich alleen aan te melden. Stuur een e-mail naar marieke.arendsen@maxdoro.nl met daarin uw naam, organisatie en telefoonnummer. Komen uw collega’s mee? Dan ontvangen wij in dezelfde mail ook graag hun gegevens. U ontvangt aansluitend hierop zo snel mogelijk een bevestigingsmail.

Wij kijken uit naar uw komst!

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.