InSZicht Connect succesvol ontvangen op Congres Handhaving en Naleving

Congres Handhaving en Naleving

Tijdens het Congres Handhaving & Naleving heeft Maxdoro voor het eerst de mogelijkheden van InSZicht Connect gepresenteerd. In deze nieuwe release van InSZicht is er een koppeling mogelijk gemaakt met Suites van Centric. De aanwezige handhavers en sociale rechercheurs reageerden enthousiast op de koppeling waarmee het mogelijk is om automatisch gegevens uit te wisselen tussen beide systemen.

Maxdoro was samen met Centric aanwezig op het Congres Handhaving & Naleving. Centraal stond het automatiseren van handhavingsprocessen door middel van Software Robots, die met een koppeling gegevens tussen InSZicht en andere softwaresystemen uitwisselen.

Op het congres heeft Tjeerd Hagen van Maxdoro deze koppeling verder toegelicht tijdens een drukbezochte sessie. Hierbij stond het robotiseren van handhavingsprocessen centraal. De aanwezigen van deze interactieve sessie kregen hierbij te zien wat er allemaal mogelijk is met Software Robots. 

De handhavers reageerde enthousiast toen duidelijk werd dat dankzij Software Robots repetitieve handelingen tot het verleden behoren, zeker toen duidelijk werd dat ze ingezet kunnen worden om informatie automatisch uit te wisselen tussen verschillende systemen. Met InSZicht Connect kunnen zij gegevens uit bijvoorbeeld Suites van Centric automatisch invoeren in InSZicht. Andersom is deze koppeling natuurlijk ook te maken. 

Samenwerken met InSZicht Connect

Naast de koppeling met andere softwaresystemen, staat inSZicht Connect ook voor de samenwerking met onze gebruikers. Door hun kennis over handhavingsprocessen te combineren met onze kennis van softwareontwikkeling hebben we InSZicht kunnen maken tot wat het nu is. 

Dit heeft onder meer geresulteerd in de ontwikkeling van de Common Ground Library. In deze library zijn templates van formulieren, brieven en verslagen te vinden op het gebied van de Participatiewet, de Wmo, Zorg of Jeugdzorg. Daarnaast is het mogelijk om deze templates aan te passen of om zelf templates te maken en deze toe te voegen aan de library. Iedere InSZicht-gebruiker kan deze formulieren toevoegen aan zijn eigen omgeving. Zo profiteren alle gebruikers en is de Common Ground Library het startpunt van jouw handhavingsproces.

Kom naar de InSZicht Connect Roadshows

Heb je InSZicht gemist tijdens het Congres Handhaving & Naleving? Of wil je graag met ons in gesprek over hoe wij InSZicht nog beter kunnen maken? Kom dan langs bij een van onze roadshows.

Tijdens drie exclusieve roadshows vertellen we je alles over de nieuwste ontwikkelingen binnen InSZicht. Je ontdekt wat robotisering voor jouw handhavingscongressen kan betekenen en hoe je zelf een bijdrage kan leveren aan de Common Ground Library. Daarnaast ontmoet je andere gebruikers van InSZicht en werk je mee aan de digitalisering van handhavingsprocessen. 

Wil je bij een van deze roadshows aanwezig zijn? Geef dan op via onderstaande button. Geef daarbij aan bij welke roadshow je aanwezig wilt zijn en met hoeveel mensen je komt.

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.