InSZicht connect: koppel met Centric en Common Ground Library

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan nieuwe features voor InSZicht. Veelgehoorde wensen hebben we toegepast, om de gebruikservaring van het platform te verbeteren. We nemen er een aantal met je door.

Koppeling met Centric

Het was een veelgestelde vraag: is het mogelijk om InSZicht te koppelen aan Suites voor het Sociaal Domein van Centric? Met InSZicht Connect hebben we deze koppeling kunnen realiseren. Beide softwaresystemen wisselen automatisch data met elkaar uit, zodat verzamelde gegevens in beide systemen zijn te vinden.

InSZicht Common Ground Library

Samen weet je meer dan alleen. Daarom voegen we binnenkort de Common Ground Library toe aan InSZicht. Deze library bevat templates, van formulieren, brieven en verslagen op het gebied van de Participatiewet, de Wmo, Zorg of Jeugdzorg. Daarnaast kan je zelf formulieren bouwen en deze toevoegen aan de Common Ground Library en formulieren van andere InSZicht gebruikers toevoegen aan jouw omgeving. Zo profiteren alle gebruikers en is de bibliotheek het startpunt van jouw handhavingsproces.

Congres Handhaving en Naleving

Ook dit jaar staan we op het Congres Handhaving en Naleving. Op onze interactieve stand vertellen we je alles over bovengenoemde ontwikkelingen. Daarnaast geven we een sessie over de voordelen van robotisering en digitalisering van fraudeonderzoeken. Het Congres Handhaving en Naleving vindt plaats op 3 oktober in Theater Orpheus in Apeldoorn.

Kom naar de InSZicht Roadshows

Wil jij samen met ons meedenken over de toekomst van InSZicht? Wil je kennismaken met de mogelijkheden van InSZicht Connect en andere handhavers binnen het sociaal domein ontmoeten? Kom dan langs op één van onze InSZicht Roadshows.

Opgeven voor een van de roadshows kan door een mail te sturen naar info@maxdoro.nl. Geef daarin aan van welke organisatie je bent en met hoeveel mensen je aanwezig bent op de roadshow.

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.