InSZicht Automated gepresenteerd tijdens succesvolle Roadshow

InSZicht Automated

Maxdoro heeft tijdens een interactieve Roadshow in De Observant in Amersfoort de InSZicht Automated gepresenteerd. Vertegenwoordigers van verschillende gemeenten maakten kennis met de nieuwste versie van de handhavingstool InSZicht.

Tijdens de Roadshow kregen de aanwezigen een eerste indruk van InSZicht Automated. De nieuwste versie van de handhavingstool van Maxdoro staat synoniem voor een zorgvuldige en effectieve geleiding bij handhavingsonderzoeken. InSZicht Automated neemt nog meer de administratieve lasten weg voor handhavers binnen het sociale domein.

Rapportbuilder

Een van de nieuwste features van InSZicht Automated is de rapportagebuilder. Deze wordt dankzij een aantal handige plug-ins gedurende het onderzoek opgebouwd. Zo beschikt u aan het einde van het onderzoek over een volwaardig en digitaal onderzoeksrapport.

De rapportage-functie werd tijdens de Roadshow enthousiast ontvangen door de aanwezige gemeenten. Door deze functie toe te voegen aan InSZicht wordt niet alleen tijd bespaart met het rapporteren van onderzoeken, maar komt er ook uniformiteit van rapportages binnen de organisatie.

Kennismiddag

Wij willen iedere gemeente die aanwezig was bedanken voor hun inbreng en enthousiasme tijdens de roadshow. Voor ons was het een waardevolle kennismiddag, die natuurlijk werd afgesloten met een borrel en bitterbal.

Wilt u meer informatie over InSZicht Automated? Wij komen graag bij u langs voor een presentatie of een interactieve demo. Plan direct een afspraak door te bellen naar 033 462 77 07 of door een e-mail te sturen.

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.