InSZicht aanwezig op Congres Handhaving en Naleving

Congres Handhaving en Naleving

Op donderdag 3 oktober vindt de tweede editie plaats van het Congres Handhaving en Naleving. Ook dit jaar zijn we met InSZicht aanwezig om aan handhavers en sociaal rechercheurs binnen het Sociaal Domein de nieuwste ontwikkelingen van het platform te presenteren. Automatisering staat daarbij dit jaar centraal.

Sinds het laatste Congres Handhaving en Naleving in 2017 heeft InSZicht veel vernieuwingen doorgevoerd. Zo hebben we vorig jaar InSZicht Automated gepresenteerd, waarmee we het aantal administratieve handelingen al fors mee konden terugdringen. Dit jaar komen we met het vervolg: InSZicht Connect. In deze versie wordt het vooronderzoek geautomatiseerd, zodat de handhaver of sociaal rechercheur de focus kan leggen op het veldonderzoek.

Tijdens het Congres zijn we aanwezig met een interactieve stand, waar we je meer gaan vertellen over InSZicht Connect. Daarnaast geven we ook een sessie over de voordelen van de robotisering en digitalisering van jouw organisatie. Na deze sessie heb je een goed beeld over efficiënt en effectief handhaven binnen het sociaal domein.

Het Congres Handhaving en Naleving vindt plaats in Theater Orpheus in Apeldoorn. Inschrijven kan via deze link. We hopen je te zien op 3 oktober! Dan vertellen we je alles over InSZicht Connect.

Bezoek de InSZicht Roadshows

Kan je niet aanwezig zijn bij het Congres Handhaving en Naleving? Geen probleem! InSZicht komt in november, januari en maart naar jou toe. Tijdens drie exclusieve roadshows vertellen we je alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitaal handhaven en ontmoet je andere gebruikers van de InSZicht Applicatie.

Wil je bij een van deze roadshows aanwezig zijn? Geef je op via de onderstaande button. Geef daarbij aan naar welke roadshow je komt. 

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.