Halfjaarlijkse Pen-Test InSZicht

Penetratietest

Bij Maxdoro hechten we grote waarde aan het continu verbeteren van de verschillende platforms waarmee wij werken. De veiligheid van privacygevoelige data is daarbij onze top-prioriteit. Daarom hebben we onlangs een penetratietest SSD & SSDm* uitgevoerd op de verschillende platforms die InSZicht rijk is.

De resultaten van deze test tonen aan dat er, door een correcte configuratie van de systemen, geen high risk security-issues zijn geconstateerd. Enkele Medium Risk en Low Risk indicatoren konden direct verder aangescherpt worden. In de komende releases worden alle verbeteringen doorgevoerd.

De toekomst ziet er mooi uit

We blijven gefocust op een zo veilig mogelijk product, met een gedegen bescherming van privacygevoelige gegevens. Daarnaast zorgen we ervoor InSZicht nog beter te laten aansluiten op uw gebruikerswensen. Maxdoro ziet dan ook dat steeds meer gemeenten en organisaties gebruik maken van onze toonaangevende handhavings-app.

Voor het aankomende kwartaal staan de volgende verbeteringen gepland:

  • Diverse Security Updates;

  • Launch nieuwe waarnemingen apps, die voldoen aan de laatste design trends;

  • Diverse koppelingen met zaak systemen (gws4all) van onze klanten;

  • Aankondiging bijeenkomst met onze gebruikersgroep

Penetratietest voor uw organisatie

Een uitgevoerde penetratietest is een gedegen toets om te zien welke kwetsbaarheden er werkelijk zijn in een applicatie. Door proberen binnen te dringen op verschillende niveaus, wordt bekeken welke indicatoren wel of niet voldoen aan de norm. Voor InSZicht zijn zowel de high Secure-cloud als de Web-applicatie, Android- en iOS-apps bij deze grote security-test onder de loep genomen.

*) Normenkader Grip op Secure Software Development (SSD) en de aanvullingen SSDm van het Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming.

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.