Gemeente Rotterdam start pilot met InSZicht!

Gemeente Rotterdam

De gemeente Rotterdam onderzoekt de mogelijkheden om de handhaving binnen het sociaal domein mobiel uit te voeren. Twee weken terug is de pilot gestart met InSZicht van Maxdoro. Na een uitgebreide training met spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug is een deel van de unit Bijzondere Onderzoeken van de gemeente Rotterdam met iPad en Android smartphone de straat op gegaan om huisbezoeken en waarnemingen mobiel vast te leggen met InSZicht.

InSZicht vervangt goedgevulde ordners door digitale vragenlijsten en dossiers op lichtgewicht iPads en de webserver van de gemeente Rotterdam. De diverse in-app functionaliteiten van InSZicht, zoals foto en audio, dragen ertoe bij dat complete, digitale rapportages direct na afronding van een huisbezoek veilig en uniform worden opgeslagen in de digitale dossiers.

Efficiënt, handzaam, paperless, betrouwbaar en veilig werken, daarom onderzoek de gemeente Rotterdam de mogelijkheden om mobiel te handhaven. Maxdoro is trots dat InSZicht in de race zit!

Groot voordeel van InSZicht is dat ook alle waarnemingen op straat onopvallend, direct en veilig worden toegevoegd aan de digitale dossiers van de gemeente Rotterdam. Dit in combinatie met een flexibel en veilig gebruikersbeheer stimuleert efficiënt samenwerken en bespaart de gemeente Rotterdam veel tijd. InSZicht is volledig geoptimaliseerd voor de AVG en voldoet aan alle SSD- en SSDm-normeringen van de CIP richtlijnen.

Wij wensen de unit Bijzondere Onderzoeken van de gemeente Rotterdam veel test- en werkplezier met InSZicht!

Meer over InSZicht

InSZicht is ontwikkeld voor en door handhavers en experts in het sociaal domein om efficiënt te handhaven binnen de Participatiewet, Wmo (PGB) en Jeugdwet. Met InSZicht is het mogelijk huisbezoeken en veldonderzoek mobiel uit te voeren en dossiers uniform en digitaal op te bouwen. InSZicht stimuleert efficiënt samenwerken en bespaart veel tijd.

InSZicht is Proud Product of Maxdoro. Op onze website vindt u extra informatie over InSZicht.

Wilt u meer weten, een kennismaking of demo? Neem dan gerust contact met ons op via 033 462 77 07 of mail naarinfo@maxdoro.nl.

Wij komen graag bij u langs!

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.