Gemeente Noordoostpolder gaat handhaven met InSZicht

De gemeente Noordoostpolder is de nieuwste gemeente die gebruik gaat maken van de handhavingsapplicatie InSZicht. Binnenkort zullen de handhavers en sociaal rechercheurs van de gemeente hun fraudeonderzoeken digitaal uitvoeren.

Onder de Gemeente Noordoostpolder vallen twaalf plaatsen en dorpen, waarvan Emmeloord de grootste is. De volledige gemeente telt bijna 50.000 inwoners.

Met InSZicht kunnen de handhavingsprofessionals van de gemeente Noordoostpolder slim, veilig en volledig digitaal handhaven en toezien op naleving van de Participatiewet, Wmo, Zorg en Jeugdzorg. Huisbezoeken, veldonderzoeken en waarnemingen worden met InSZicht digitaal uitgevoerd op iPad of Smartphone. Hiermee bouwen handhavers een digitaal dossier op en wordt er na afronding van het onderzoek automatisch een rapport gegenereerd waar instanties een oordeel over kunnen geven.

Implementatie

De Gemeente Noordoostpolder is de tweede organisatie in korte tijd die ervoor kiest om handhavingsprocessen te digitaliseren met InSZicht. Onlangs koos ook Halte Werk, een samenwerking tussen de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk, ervoor om met InSZicht te werken.

Binnenkort starten we met de implementatie van InSZicht bij de gemeente Noordoostpolder. De handhavers en sociaal rechercheurs van de gemeente krijgen dan een uitgebreide training waarin ze leren werken met de applicatie. We wensen ze in ieder geval al veel werkplezier toe met InSZicht.

Zelf aan de slag met InSZicht

Wil jij net als de gemeente Noordoostpolder ook handhavingsprocessen digitaliseren met InSZicht. Neem dan contact met ons op. We komen graag langs om je kennis te laten maken met onze handhavingsoplossing en over de nieuwst ontwikkeling van InSZicht Connect.

Vul het contactformulier in of bel naar 033 462 77 07 voor een afspraak.

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.