Gemeente Leidschendam-Voorburg gaat handhaven met InSZicht

Het handhavingsteam van de gemeente Leidschendam-Voorburg gaat handhaven met het handhavingsplatform InSZicht van Maxdoro. Hierdoor kan het team efficiënter digitaal handhaven binnen het sociaal domein.

Dankzij InSZicht applicatie hebben de handhavers bij de gemeente Leidschendam-Voorburg nu overal eenvoudig en veilig toegang tot data die zij nodig hebben bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van het handhavingstraject. In de app staan standaardvragenlijsten klaar, zodat zij sneller en efficiënter handhavingsonderzoeken uitvoeren. Ook hebben zij onderling inzage met elkaar projecten.

Handhavingsapplicatie in de praktijk

Met InSZicht kunnen handhavers onderzoeken uitvoeren met de app voor iPad of Windows tablet. In de app staan vragenlijsten, geladen met persoonlijke data, die zij offline kunnen invullen tijdens huisbezoeken. Deze kunnen zij vervolgens worden ondertekend met een digitale handtekening.

Na afronding van een huisbezoek of onderzoek wordt alle data via een beveiligde online omgeving ge-upload naar de database. Er wordt een compleet dossier opgebouwd aan de hand van weernemingsrapporten, gespreksverslagen en huisbezoeken, die online worden verzameld.

Automatische rapporten genereren

Daarnaast heeft InSZicht beschikt InSZicht over een rapportagebuilder. Gedurende het onderzoek wordt automatisch een rapportage opgebouwd, zodat er aan het einde van het onderzoek direct beschikt over een volwaardig onderzoeksrapport.

De Rapportbuilder zorgt niet alleen voor een tijdsbesparing voor het rapporteren tijdens onderzoeken, maar komt er ook uniformiteit in rapportages binnen de organisatie.

Penetratietest voor uw organisatie

Net als de gemeente Leidschendam-Voorburg ook aan de slag met InSZicht? Wij komen graag bij u langs voor een interactieve demo. Plan direct online een afspraak.

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.