Maxdoro en Centric bundelen de krachten.

Met de slagkracht van Centric en de expertise van Maxdoro kunnen gemeenten beschikken over een totaaloplossing in het sociale domein die handhavers in staat stelt om slim, veilig en digitaal te werken.

Maxdoro en Centric gaan samenwerken op het gebied van handhaving binnen het sociaal domein. Met hun oplossingen op dit vlak ondersteunen zij niet alleen de handhaving rond de Participatiewet maar ook de Wmo- en Jeugdwet. Centric levert een basis met de Suites voor het Sociaal Domein. Informatie uit de Suites over inwoners, cliënten en zorgaanbieders wordt gebruikt in een koppeling met InSZicht. Ook is InSZicht inmiddels dé oplossing voor de Tozo-regeling ten aanzien van handhaving.

InSZicht is een specialistisch platform voor Handhaving, Toezicht en Preventie voor gemeenten en instanties binnen het sociaal domein. InSZicht biedt een oplossing om, geheel digitaal, dossiers op te bouwen en te beheren tijdens het handhavingsonderzoek in het kader van onderzoeken in het sociale domein. Binnen de applicatie wordt het proces van onderzoek, verslaglegging en rapportage doorlopen.

InSZicht Connect via RPA

Met de samenwerking tussen Maxdoro en Centric wordt een koppeling tussen de Suites en InSZicht een feit. Oftewel informatie geautomatiseerd uitwisselen tussen beide applicaties. Dossiers aanmaken, met de reeds bekende gegevens uit de Suites, is nu een automatische stap zonder handmatige alles overtypen. En zo zal het eindresultaat vanuit InSZicht weer worden teruggeleverd aan de Suites voor het Sociaal Domein. Kortom: een domeinspecifieke oplossing met integratie in dé oplossing voor het sociaal domein. InSZicht bestaat uit een webapplicatie, een slimme iPad applicatie voor in het veld en een waarnemingenapplicatie voor iPhone en Android. Onze oplossing vormt hiermee een waardevolle aanvulling op het brede aanbod van Centric voor de decentrale overheid.

Voor gemeenten die hun backoffice gebruiken voor de Participatiewet en Wmo/Jeugdwet, vormt InSZicht een zeer bruikbare toevoeging. Het zal nog efficiënter en tegelijkertijd de kansen op fouten drastisch reduceren, nu een geautomatiseerde koppeling tussen InSZicht en de Suites voor het Sociaal Domein een mogelijkheid is.

Teammanager Jan-Willem Sies, Manager Fraudebestrijding bij de gemeente Tilburg, is ook enthousiast over de samenwerking:
“Het koppelen van systemen en onderliggende data t.b.v. toezicht in het sociaal domein was al langer een grote wens. We voorkomen overtypen, verlagen foutkans en kunnen op straat over up-to-date informatie gaan beschikken. Het levert een grote bijdrage aan de zo belangrijke informatiepositie van gemeenten rondom mogelijke fraude met de Participatiewet uitkering en gemeentelijke zorg”.

Voor aanvullende informatie over de samenwerking en de mogelijkheden voor jouw organisatie kan je je wenden tot Tjeerd Hagen (tjeerd.hagen@maxdoro.nl).

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.