31 okt: Congres Handhaving en Naleving

Congres Handhaving en naleving

Op dinsdag 31 oktober vindt het VNG Congres Handhaving en Naleving plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Op deze dag ontmoeten sociaal rechercheurs, handhavers, leidinggevenden en zelfs IT specialisten van diverse gemeenten elkaar om te sparren over handhaven binnen het sociaal domein. Maxdoro is van de partij! U ook?

Maxdoro is tijdens dit congres aanwezig met onze digitale en mobiele handhaving applicatie InSZicht. In een interactieve stand laten we u op groot scherm zien hoe makkelijk en efficiënt volledig digitaal handhaven met Inzicht werkt. Ook kunt u InSZicht in alle rust uitproberen en vertellen we u graag meer over de slimme features van onze complete, digitale oplossing. Onze product ontwikkelaar, consultants, support en gebruikers van InSZicht zijn aanwezig om u te ondersteunen in de try-out omgeving van InSZicht en al uw vragen te beantwoorden.

Bent u actief op het gebied van handhaving, Participatiewet adresonderzoek of PGB? En wilt u meer leren over efficiënt en digitaal handhaven? Kom dan langs op dinsdag 31 oktober 2017 naar dit unieke en leerzame congres en bezoek onze interactieve stand.

InSZicht gebruikersdag 2 november in Tilburg

Kunt u niet aanwezig zijn tijdens het congres maar bent u wel geïnteresseerd in de digitale en mobiele handhaving applicatie InSZicht? Kom dan langs tijdens de InSZicht gebruikersdag op donderdag 2 november in Tilburg en praat mee over het digitaal handhaven van en de laatste ontwikkelingen op het gebied van PGB Handhaving. Tijdens deze dag ontmoet u een groot deel van onze gebruikers.

Meer weten? Neem contact op met Maxdoro! 033 462 77 07

Blijf op de hoogte van InSZicht

Kennismaken met InSZicht?

Laat een van onze experts contact opnemen en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden.